Què?

Barrejar, aprendre i transformar

La Mandarina de Newton és una empresa enfocada en la creació de cultures innovadores en diferents entorns, des de l’educació fins als negocis. L’enfocament únic de la Mandarina de Newton s’inspira en el MetaDisseny. Sabem com barrejar diferents persones amb diferents bagatge i coneixements, amb la finalitat de catalitzar processos d’aprenentatge col·lectiu i co-crear amb ells nous productes, processos, serveis i organitzacions. Dissenyem i facilitem processos de transformació que canvien grups i organitzacions. Els ajudem a crear els seus propis camins de transformació. Ens veiem com co-dissenyadors respecte als nostres socis, clients i usuaris. Co-dissenyem processos de transformació de grups i organitzacions, continguts educatius, col·laboracions artístiques i científiques, i cultures. El nostre enfocament es basa en la combinació de disciplines i de metodologies, i el nostre objectiu és promoure l’aprenentatge, la creativitat, el pensament crític i la cultura de la innovació que resulta de la interacció de tots ells. L’objectiu final del nostre treball amb els grups corresponents és utilitzar l’aprenentatge per millorar les seves capacitats estratègiques i de sensemaking. La Mandarina de Newton organitza les seves activitats en dues àrees de treball que es reforcen mútuament a partir del coneixement que emergeix del desenvolupament dels seus diferents projectes:

Co-Creating Cultures és una plataforma dedicada al disseny, el comissariat, la recerca i l’aplicació de processos de transformació creativa i innovadora en els àmbits de cultura, educació i organitzacions. Interconnecta metodologies procedents de la complexitat i del disseny per crear noves estratègies de col·laboració, formes organitzatives, processos, serveis i productes. Aquesta àrea ens ajuda a entendre la dimensió col·lectiva i híbrida de l’aprenentatge a l’altra àrea, Sharing Knowledge.

Sharing Knowledge és una plataforma dedicada al disseny, la recerca i l’aplicació dels processos d’aprenentatge creatius i innovadors en educació i formació. Dissenyem i prototipem experiències d’aprenentatge amb la finalitat de transformar i millorar l’educació. S’explora l’aprenentatge transdisciplinari, kinestésic, l’aprenentatge basat en el disseny i la filosofia Do-It-Yourself. Aquesta àrea ens ajuda a comprendre millor la base per al procés d’aprenentatge complex que es requereix a Co-Creating Cultures.

Vols saber més sobre el que et podem oferir? Pots consultar una llista detallada dels nostres serveis aquí.