Nou espectacle de clown i ciència!

Estem a punt d’estrenar un nou espectacle de clown i divulgació científica!

EsxCiencia, un projecte que compta amb el finançament de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología i ens ha fet voltar per tota la península, d’escola en escola, mirant de descobrir quin és l’interès, la percepció i els coneixements dels joves sobre ciència.

Durant la primera fase vam treballar amb mestres dels diferents centres a través de tallers de co-creació i fent servir eines del Design Thinking. Amb l’objectiu d’esbrinar quines són les necessitats educatives amb les quals es troben els mestres durant el curs i aportar eines tant de design thinking com d’arts escèniques, per que a l’equip docent les puguin fer servir alhora de dissenyar de les classes i els programes educatius.

Amb el material obtingut durant els tallers i comptant amb l’assessorament científic de grups d’investigació especialitzats i experts en arts escèniques, ens vam centrar a l’acotació d’idees i la producció de l’espectacle. Que després d’aquest llarg camí i sent conscients que l’humor i l’espectacle són eines sorprenents i enriquidores que ajuden a la promoció de la cultura científica, hem creat una peça de clown amb la que girarem tant a escala nacional com internacional per tot un seguit d’escoles.

El projecte es proposa com un cercle que es parteix dels tallers a les escoles i acaba arribant a aquestes un altre cop però en un format molt diferent.

Del 27 de Novembre al 18 de desembre a Jerez, Paterna, UK, Barcelona, Caudete, Almansa i Mutriku!

Us animem a venir i gaudir de l’espectacle i entrar a la web del projecte EsxCiencia!

Leave a comment