Tallers trimestrals – 1r Trimestre – Curs 2018/19


Tallers a l’Espai Mandarina!

Del 1 d’octubre al 21 de desembre de 2018  
 • Dimarts tecnològics: TecnoLAB: Introduirem programació, Scratch, Makey Makey, 3D i audiovisuals. Crearem continguts i animacions amb diferents eines, idearem i construirem ginys tecnològics i intentarem millorar el nostre barri!
  De 17:30 a 19h al c/Ros d’Olano 12 – 140€/trimestre
   
 • Dijous científics:  ScienceLAB: Treballarem les habilitats científiques com ara l’observació, la classificació, l’experimentació o la deducció. Construirem a partir de les inquietuds del grup i comptarem amb material especialitzat.
  De 17:30 a 19h al c/Ros d’Olano 12 – 140€/trimestre
   
 • CombiLAB:  Qui se senti atret per la ciència i per la tecnologia, té l’opció de combinar ambdues activitats (TecnoLAB + ScienceLAB).
  Dimarts i dijous de 17:30 a 19h al c/Ros d’Olano 12 – 210€/trimestre
 

Casal d’Estiu 2018 (del 25 de Juny al 13 de Juliol)S’apropa l’estiu i les vacances dels més menuts… i el casal d’estiu de La Mandarina de Newton!

Aquest any La Mandarina de Newton obre de nou la seva proposta de Casal d’Estiu, del 25 de Juny al 13 de Juliol.

Seran 3 setmanes temàtiques (‘Som el que mengem’, ‘Estem connectats’ i ‘Un univers de partícules’) durant les quals explorarem conceptes de ciència i tecnologia combinats amb les arts de la dansa, el teatre o el cinema.

En cadascuna de les setmanes treballarem en un projecte comú que culminarà en una mostra a les famílies l’últim dia de cada setmana.  A continuació podràs gaudir del programa complet:


Biologia, química, física, programació, scratch, makey makey, dansa, teatre, cinema… seran alguns dels ingredients per a cadascuna de les setmanes del nostre casal!

Recorda que per a garantir que els vostres fill@s gaudeixin al màxim d’aquestes tres setmanes, les activitats es realitzaran amb un grup reduït de 10 a 12 participants.


Informació Pràctica:

Quan: de dilluns a divendres, 3 setmanes independents del 25 de Juny al 13 de Juliol

Horari: de 10:00h a 17:00h (disponible servei d’acollida matinal de 9h a 10h)

Per a Qui: Nens i nenes a partir dels 6 anys

Preu*/nen@:
220€ / 1 setmana
415€ / 2 setmanes
600€ / 3 setmanes
(*Si portes un amic o familiar gaudeixes d’un 5% de descompte!)


<<<< Inscripcions obertes!! >>>>3r Trimestre de tallers a l’Espai Mandarina


3r trimestre de tallers a l’Espai Mandarina! Ciència, tecnologia i cinema del 9 d’abril al 21 de juny de 2018.
 • Dilluns científics: Laboratori de barri: explorem conceptes de biologia, química, física… tot realitzant hipòtesis, experiments i anàlisis. De 17:30 a 19h al c/Ros d’Olano 12 – 140€/trimestre
 
 • Dimarts tecnològics: Tecnologia creativa: ideem, dissenyem i construïm projectes propis. Fem servir Scratch i Makey Makey. De 17:30 a 19h al c/Ros d’Olano 12 – 140€/trimestre (hem abaixat preus!!)
 
 • Dijous cinematogràfics: Llum, càmera, acció! Entenem tot el procés darrera de la ficció! De 17:30 a 19h al c/Ros d’Olano 12 – 140€/trimestre (en col·laboració amb Kineina)


Més informació: espai@lamandarinadenewton.com

Inscripcions aquí

Casal de setmana Santa 2018!

La setmana Santa està a punt d’arribar i, amb ella, les vacances…. i el casal de La Mandarina de Newton!Aquest any, La Mandarina de Newton ofereix un casal per Setmana Santa de ciència i tecnologia.

Seran 4 dies temàtics (‘Matins d’investigació’) en els quals viatjarem en el temps per explorar els grans descobriments científics. Treballarem junts en un projecte comú que ensenyarem en una mostra oberta a les famílies l’últim dia de casal.

Biologia, química, física, programació, scratch, makey makey… Seran alguns dels ingredients del dia a dia del nostre casal!

Recordeu que, per assegurar-vos que els vostres fills aprofitin aquests quatre dies, les activitats es realitzaran amb un petit grup de 10 a 12 nens.

Informació pràctica:

Quan: del 26 al 29 de març
Horari: de 9h a 13:30h
Per a qui: infants a partir dels 7 anys
Preu*/infant:
130€ / 4 dies

(*descomptes disponibles)

<<<< Inscripcions obertes!! >>>>

Fem 8 anys!

Tal dia com avui va néixer Isaac Newton, un científic conegut pels principis on desvetlla les lleis universals de la mecànica. I gairebé quatre segles després, avui ja fa 8 anys, va néixer La Mandarina de Newton, una empresa que posa en valor la hibridació de diferents tipus de dominis de coneixement, dels seus conceptes, llenguatges i pràctiques.

Aquests 8 anys La Mandarina de Newton ha treballat la ciència, la tecnologia i l’audiovisual per al món cultural, educatiu i de transferència, fent sinergies amb entitats i professionals de diferents àmbits, sempre mantenint com a essència el treball acurat, proper i rigorós.

Durant aquest llarg camí hem après, compartit i ensenyat. Ara ens espera un altre any d’experiències i projectes que afrontem amb moltíssimes ganes. Per molts anys de Mandarina!