• La cerca de la línia
  • La cerca de la línia

    Aquesta exposició neix de la voluntat de posar en diàleg els processos de creació de coneixement científic i artístic. L’art i la ciència són dues maneres de mirar i comprendre que estan íntimament lligades. Ambdues es capbussen en l’aventura d’observar, analitzar, experimentar i interpretar. La cerca de l’artista busca una comprensió especial, personal i única. La ciència explora el coneixement extensible, global i reproduïble, copiable.

    Durant segles, l’art ha dibuixat la vida i s’ha explicat la medicina mitjançant l’art. De fet, un metge visitant d’una exposició d’escultures d’en Jassans va ser capaç de reconèixer la manca de mobilitat en el bust d’un home. A partir d’aquesta anècdota, demanem al seu fill, en Valeri Salvadó, que ens mostri el seu procés de cerca de línia a partir de copiar la seva pròpia obra a partir de tècniques diferents.

    Més informació

La Mandarina de Newton, amb el suport de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Catalunya, 2012-actualitat.


Extraescolars i casals  de cultura STEAM a la Mandarina de Newton.

Sciencelab

Treballarem les habilitats científiques com ara la classificació, l’experimentació o la deducció. Construirem a partir de les inquietuds del grup i comptarem amb material especialitzat.

Més informació i inscripcions

Tecnolab

Com fomentar una quotidianitat i una normalització científica i tecnològica en els més joves? Com experimentar en tendències i metodologies de la divulgació i l’aprenentatge de continguts científico-tecnològics?

Més informació i inscripcions

Newsletter

Vols rebre la nostra newsletter?