El dissabte 23 de novembre de 2019, d’11:00h a 13:00h, a l’Espai Mandarina situat al barri de Gràcia de Barcelona (C/Ros d’Olano 12), tindrà lloc el taller de dibuix matemàtic ‘La cerca de la forma’.

Aquest taller s’emmarca en el cicle d’activitats vinculades a l’exposició ‘La cerca de la línia’, de l’artista Valeri Salvadó, amb l’objectiu de promoure la reflexió i el debat sobre art i ciència i les formes de buscar la comprensió, d’expressar-nos i d’analitzar la realitat.

D’aquesta manera combinarem art i ciència per explorar conceptes com la modelització, la geometria i l’abstracció.

Partirem de la fotografia matemàtica, per acabar comprenent les línies i les formes geomètriques darrere de les estructures que veiem cada diaEns servirà per fer un repàs de conceptes bàsics de geometria, alhora que ens ajudarà a vincular les formes amb la història de l’art i dels artistes. 

És una activitat adreçada a joves a partir de 8 anys, interessats en l’encreuament d’art i ciència.

Us hi esperem!

 

2019-10-17T15:21:02+00:00