El dissabte 15 de juny de 2019, d’11:00h a 13:00h, a l’Espai Mandarina situat al barri de Gràcia de Barcelona (C/Ros d’Olano 12), tindrà lloc el taller de pintura i ciència ‘La línia sota les empremtes’.

Aquest taller s’emmarca en el cicle d’activitats vinculades a l’exposició ‘La cerca de la línia’, de l’artista Valeri Salvadó, amb l’objectiu de promoure la reflexió i el debat sobre art i ciència i les formes de buscar la comprensió, d’expressar-nos i d’analitzar la realitat.

D’aquesta manera farem un recorregut per les línies que estampen els organismes vius. En el dibuix, la línia serveix molt sovint com a límit, com a contorn, però la línia també està present en la trama que dibuixa el contingut. Els éssers vius tenim línies que ens delaten.

Jugarem a visualitzar-les i dibuixar-les: des de les nostres empremtes digitals, fins a la textura de l’escorça d’un arbre, passant per les petjades dels animals o les línies dels fongs o les algues.

És una activitat adreçada a joves a partir de 7 anys, interessats en l’encreuament d’art i ciència.

Us hi esperem!

 

2019-06-11T15:44:28+00:00