Aquest any La Mandarina de Newton obre de nou la seva proposta de Casal d’Estiu, del 25 de Juny al 19 de Juliol. 

Seran 4 setmanes temàtiques (‘5D: espai, temps i translació’, ‘L’espectacle de la ciència’, ‘Teixits bestials, el documental’ i ‘Esculpit a la roca’) durant les quals explorarem conceptes de ciència, tecnologia i art.

Cada setmana treballarem en un projecte comú que culminarà en una mostra a les famílies l’últim dia.

  • 5D: espai, temps i translació dissenyarem i crearem projectes i jocs programant amb Scratch i Makey-Makey, descobrirem el funcionament de la impressora 3D i explorarem amb el moviment del nostre cos.
  • L’espectacle de la ciència viatjarem per la història dels grans descobridors i científiques i experimentarem amb les arts escèniques.
  • Teixits bestials, el documental investigarem l’impacte de la indústria tèxtil i la moda al medi ambient per trobar-hi solucions compartint les nostres troballes a partir de la realització d’un documental.
  • Esculpit a la roca ens convertirem en geòlegs, paleontòlegs i arqueòlegs per investigar els secrets que s’amaguen a la terra.
 A continuació trobaràs el programa complet:

 

Així doncs, biologia, química, física, programació, Scratch, Makey Makey, impressió en 3D, dansa, teatre, cinema, ceràmica… seran alguns dels ingredients per a cadascuna de les setmanes del nostre casal!

Recordeu que per a garantir que els vostres fill@s gaudeixin al màxim d’aquestes quatre setmanes, les activitats es realitzaran en grups reduïts de 10 a 12 participants.

<<<< Inscripcions obertes!! >>>>

 

2019-04-29T15:45:11+00:00